Dr. Adina Grigorescu » Ochelari de soare

Ce ma nelamureste este ca un numar mare de oamneni este de parere ca asa este normal si nu cauta solutii naturale si permanente.

“Ochelarii de soare de calitate fac pentru ochi, ceea ce cremele de protecţie solară fac pentru piele. Cu alte cuvinte, ne protejează ochii de efectele nocive ale radiaţiilor solare ultraviolete (UV). De aceea, ochelarul de soare nu mai trebuie privit doar ca un accesoriu la modă, ci ca unul indispensabil pentru sănătatea ochilor noştri.  Radiaţiile ultraviolete pot produce în timp mai multe afecţiuni oculare, de la arsuri corneene  (fotocheratite), cataractă, pterigion (o degenerescenţă a conjunctivei), degenerescenţă maculară (o afecţiune retiniană), până la cancer de pleoape sau de conjunctivă.  Este important să ştim cum să alegem ochelarii de soare! Cel mai important este ca lentilele să aibă filtru de protecţie UV, cu cât mai mare cu at…Dr. Adina Grigorescu » Ochelari de soare

Ochelarii de vedere iti vor slabi in timp vederea si vei fi supus schimbarii permanente a ochelarilor pentru ca ochelarii degradeaza calitatea vederii.

Solutia pentru a vedea clar fara ochelarii de vedere:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s