Semnele care îţi arată că ai nevoie de ochelari pentru citit | Sfatul medicului, boli si afectiuni, terapii alternative, dieta si nutritie – Revista de sanatate Cuget Liber. Pentru o viata sanatoasa.

Multi oameni la inceput au ochelari de vedere cu dioptrii mici si ajung dupa o perioada relativ scurta sa isi schimbe ochelarii.

“Odată cu înaintarea în vârstă, vederea începe să se deterioreze. De obicei, după 40 de ani, multe persoane au probleme cu cititul, mai ales atunci când lumina este slăbită. Este important să ştiţi că, în cele mai multe dintre cazuri, o pereche de ochelari de vedere va rezolva cu succes problema.  Chiar dacă încă puteţi citi fără ajutorul ochelarilor, vederea va slăbi în timp, spun specialiştii. Puterea de acomodare a ochiului se diminuează odată cu înaintarea în vârstă, mai ales la distingerea obiectelor de aproape. Supleţea cristalinului se pierde prog…Semnele care îţi arată că ai nevoie de ochelari pentru citit | Sfatul medicului, boli si afectiuni, terapii alternative, dieta si nutritie – Revista de sanatate Cuget Liber. Pentru o viata sanatoasa.

Ochelarii de vedere vor deteriora in timp sistemul ocular si se va ajunge la dependenta de ochelari pentru ca ochelarii degradeaza calitatea vederii.

Solutia pentru a vedea clar fara ochelarii de vedere:

Leave a comment